Schedule

April 13 - 19, 2014

4/13
Sun
4/14
Mon
4/15
Tue
4/16
Wed
4/17
Thu
4/18
Fri
4/19
Sat
Sunday Apr,
13
  • 2:00p - 3:00p
    INSANITY

    Location: Studio One

    Duration: 1 hour

    Description: Instructor: Shannon

    Forget everything you think you know about high-intensity workouts. Because INSANITY turns old-school interval training on its head.

    With INSANITY, you work flat out in 3 to 5-minute blocks, and take breaks only long
    enough to recover and get right back to work. It's called Max Interval Training, because it keeps your body workingat maximum capacity through your entire workout.
    You keep pushing your limits – so your body has to adapt. *Can be modified for beginners.

    *Recomm

  • 2:00p - 4:00p
    CrossFit Sky Open Gym (Fee-Based)

    Location: CrossFit

    Duration: 2 hours

    Description: Instructor: Team
    CrossFit Sky is a core strength and conditioning program. We have designed our program to elicit as broad of an adaptational response as possible. In this constantly changing format, you’ll workto optimize physical competence in each of the following ten recognized fitness domains: cardiovascular and respiratory endurance, stamina, strength, flexibility, power, speed, coordination, agility, balance, and accuracy.

  • 3:00p - 4:00p
    BodyPump™

    Duration: 1 hour

    Description: Instructor: Kelly
    BodyPump™ is the original barbell class thatstrengthens your entire body. This 60-minute workout challenges all your major
    muscle groups by using the best weight-room exercises like squats, presses, lifts, and curls. Great music, awesome
    instructors and your choice of weights inspire you to get the result you came for…and fast! Beware; this class WILL change
    your BODY!

  • 4:00p - 5:00p
    Be BAD Hip Hop

    Duration: 1 hour

    Description: Instructor: Jennifer J. "JJ"

    You spoke, we listened!! Get BAD in 2014!!

    Tired of "being good"? In this fun fitness class you arenot a mom, a husband, a manager, a teacher, etc... For 60 minutes you are BAD! Release stress from your daily life, make friends and burn some calories. This class is a physical, mental and emotional workout for YOU.Enjoy your "me time" and dance like there is no tomorrow. No experience required, just BADitude!

  • 4:00p - 4:45p
    S-Cycle

    Location: S-Cycle Studio

    Duration: 45 minutes

    Description: Instructor: Jeff

    Indoor cycling is a simple, fun way to burn calories and improve cardiovascular fitness even if you haven't ridden abike since
    childhood. Because participants have individual control over speed and intensity of the workout via the tension on the wheel,
    everyonecan "keep up". No coordination required!

Monday Apr,
14
  • 5:30a - 6:00a
    BodyPump™ Express

    Location: Studio 1

    Duration: 30 minutes

    Description: Instructor: Lindsay

    **30 Min. Express Format of BodyPump.Combine with S-Cycle Express and get your strength and cardio in all in one hour!

    BodyPump™ is the original barbell class that strengthens your entire body. This 60-minute workout challenges all your major muscle groupsby using the best weight-room exercises like squats, presses, lifts, andcurls. Great music, awesome instructors and your choice of weights inspire you to get the result you came for…and fast! Beware; this class WILL change your BODY!

  • 6:00a - 7:00a
    CrossFit Sky (Fee based)

    Duration: 1 hour

    Description: Instructor: Team

    CrossFit Sky is a core strength and conditioning program. We have designed our program to elicit as broad of an adaptational response as possible. In this constantly changing format, you’ll work to optimize physical competence in each of the following ten recognizedfitness domains: cardiovascular and respiratory endurance, stamina, strength, flexibility, power, speed, coordination, agility, balance, andaccuracy.

  • 6:05a - 6:35a
    S-Cycle Express

    Location: S-Cycle Studio

    Duration: 30 minutes

    Description: Instructor: Lindsay

    **30 min. Express Class. Quick warm up,Quick Cool down, hard core ride in between. Combine with BodyPump Expressand get your strength and cardio all in one hour!!

    Indoor cycling is asimple, fun way to burn calories and improve cardiovascular fitness even if you haven't ridden a bike since childhood. Because participants have individual control over speed and intensity of the workout via the tension on the wheel, everyone can "keep up". No coordination required!

  • 8:00a - 8:55a
    Athlete's Anonymous *New

    Duration: 55 minutes

    Description: Instructor: Damyko

    *a great alternative to Body Pump and Insanity

    Looking for that class that will test your anaerobic limits to themax? If so, this is the class for you. Taught by one of our private trainers and tailored for the individual with more of a sports background, AAwill test not only your muscular endurance, but also your maximum strength, pushing you to get that last rep! AA is the Muscle pumping, heart pounding workout you've been looking for.

  • 8:45a - 9:45a
    Pilates Mat Fusion

    Location: Yoga Studio

    Duration: 1 hour

    Description: Instructor: Jenny P.

    This class combines traditional PILATESmovements (focusing on core stability training, muscular strength and flexibility) with YOGA postures for strength, flexibility and balance. Emphasizing mind-body awareness! A great low impact, strength building, bodysculpting option. All levels welcome. *Note: On Monday's, a great cardiovascular compliment to this class would be S-Cycle at 10am.

  • 9:00a - 9:55a
    INSANITY

    Location: Studio 1

    Duration: 55 minutes

    Description: Instructor: Jen C.

    Forget everything you think you know about high-intensity workouts. Because INSANITY turns old-school interval training on its head.

    With INSANITY, you work flat out in 3 to 5-minute blocks, and take breaks only long
    enough to recover and get right back to work. It's called Max Interval Training, because it keeps your body workingat maximum capacity through your entire workout.
    You keep pushing your limits – so your body has to adapt. *Can be modified for beginners

    *Recomme

  • 9:00a - 9:55a
    INSANITY

    Location: Studio 1

    Duration: 55 minutes

    Description: Instructor: Kelly

    Forget everything you think you know about high-intensity workouts. Because INSANITY turns old-school interval training on its head.

    With INSANITY, you work flat out in 3 to 5-minute blocks, and take breaks only long
    enough to recover and get right back to work. It's called Max Interval Training, because it keeps your body workingat maximum capacity through your entire workout.
    You keep pushing your limits – so your body has to adapt. *Can be modified for beginners

    *Recomm

  • 9:00a - 9:45a
    S-Cycle

    Duration: 45 minutes

    Description: Instructor: Lesli

    Indoor cycling is a simple, fun way toburn calories and improve cardiovascular fitness even if you haven't riddena bike since childhood. Because participants have individual control overspeed and intensity of the workout via the tension on the wheel, everyonecan "keep up". No coordination required!

  • 9:00a - 10:00a
    CrossFit Sky (Fee based)

    Location: CrossFit

    Duration: 1 hour

    Description: Instructor: Team

    CrossFit Sky is a core strength and conditioning program. We have designed our program to elicit as broad of an adaptational response as possible. In this constantly changing format, you’ll work to optimize physical competence in each of the following ten recognizedfitness domains: cardiovascular and respiratory endurance, stamina, strength, flexibility, power, speed, coordination, agility, balance, andaccuracy.

  • 10:00a - 11:00a
    Yin Yoga

    Duration: 1 hour

    Description: Instructor: Morgan

    Instructor: Morgan

    This gentle yogastyle utilizes long-held floor poses to enhance not only flexibility, butthe Chi (energy) distribution throughout the body. These mainly static poses coax Chi into the respective meridians in the body, thereby functioningas a kind of "acupuncture without needles", eliminating toxins and enhancing the health of various organ systems. This style of yoga is great for both beginners and advanced practitioners.

  • 10:00a - 11:00a
    BodyPump™

    Location: Studio 1

    Duration: 1 hour

    Description: Instructor: Lesli
    BodyPump™ is the original barbell class thatstrengthens your entire body. This 60-minute workout challenges all your major
    muscle groups by using the best weight-room exercises like squats, presses, lifts, and curls. Great music, awesome
    instructors and your choice of weights inspire you to get the result you came for…and fast! Beware; this class WILL change
    your BODY!

  • 12:00p - 1:00p
    CrossFit Sky (Fee Based)

    Location: CrossFit

    Duration: 1 hour

    Description: Instructor: Team
    CrossFit Sky is a core strength and conditioning program. We have designed our program to elicit as broad of an adaptational
    response as possible. In this constantly changing format, you’ll work to optimize physical competence in each of the following ten recognized fitness domains: cardiovascular and respiratory endurance, stamina, strength, flexibility, power, speed,
    coordination, agility, balance, andaccuracy.

  • 4:30p - 5:30p
    BodyCombat

    Location: Studio One

    Duration: 1 hour

    Description: Instructor: Regina

    BodyCombat™ is a fiercely energetic cardiovascular workout that: Improves heart and lung function and reduces the risk of heart disease. Tones and shapes key muscle groups. Burns calories fora leaner body. Improves coordination and agility.

  • 5:30p - 6:30p
    BodyPump™

    Location: Studio 1

    Duration: 1 hour

    Description: Instructor: Andrea W.
    BodyPump™ is the original barbell classthat strengthens your entire body. This 60-minute workout challenges all your major muscle groups by using the best weight-room exercises like squats, presses, lifts, and curls. Great music, awesome instructors and your choice of weights inspire you to get the result you came for…and fast! Beware; this class WILL change your BODY!

  • 6:00p - 7:00p
    Skyline

    Location: Skyline Area

    Duration: 1 hour

    Description: Instructor: Jon

  • 6:00p - 7:00p
    CrossFit Sky (Fee Based)

    Location: CrossFit

    Duration: 1 hour

    Description: Instructor: Team
    CrossFit Sky is a core strength and conditioning program. We have designed our program to elicit as broad of an adaptational response as possible. In this constantly changing format, you’ll work to optimize physical competence in each of the following ten recognized fitness domains: cardiovascular and respiratory endurance, stamina, strength, flexibility, power, speed, coordination, agility, balance, and accuracy.

  • 6:30p - 7:00p
    INSANITY Express *30 min. format

    Duration: 30 minutes

    Description: Instructor: Andrea W.

    **Insanity Express: 30 Min. Format

    Forget everything you think you know about high-intensity workouts. Because INSANITY turns old-school interval training on its head.

    With INSANITY, you work flat out in 3 to 5-minute blocks, and take breaks only long
    enough to recover and get right back to work. It's called Max Interval Training, because it keeps your body working at maximum capacity through yourentire workout.
    You keep pushing your limits – so your body has to adapt.*Can be modified for beginners

    *Recommendation: Add this class to yourfitness routine 2-3X a week for maximum cardiovascular results. This is NOT a class that is recommended daily.

  • 6:30p - 7:30p
    Gentle Yoga

    Location: Yoga Studio

    Duration: 1 hour

    Description: Instuctor: Trey

    Ideal for students who are beginning or re-entering a yoga practice as well as post-injury or pre/post natal students. Gentle Yoga is an introduction to basic asanas (postures) with a specialemphasis on stretching.

  • 6:30p - 7:15p
    S-Cycle

    Location: SCycle Studio

    Duration: 45 minutes

    Description: Instructor: Jenny
    Indoor cycling is a simple, fun way to burncalories and improve cardiovascular fitness even if you haven't ridden a bike since childhood. Because participants have individual control over speed and intensity of the workout via the tension on the wheel, everyone can"keep up". No coordination required!

Tuesday Apr,
15
  • 5:15a - 6:15a
    S-Cycle-Hour Power *New

    Duration: 1 hour

    Description: Instructor: Aaron

    Indoor cycling is a simple, fun way to burn calories and improve cardiovascular fitness even if you haven't ridden abike since childhood. Because participants have individual control over speed and intensity of the workout via the tension on the wheel, everyone can "keep up". No coordination required!

  • 5:30a - 6:00a
    INSANITY *Change: *Full 50 min Class

    Duration: 30 minutes

    Description: Instructor: Jen C.

    Forget everything you think you know about high-intensity workouts. Because INSANITY turns old-school interval training on its head.

    With INSANITY, you work flat out in 3 to 5-minute blocks, and take breaks only long
    enough to recover and get right back to work. It's called Max Interval Training, because it keeps your body working at maximum capacity through your entire workout.
    You keep pushing your limits – so your body has to adapt. *Can be modified for beginners

    *Recommen

  • 7:45a - 8:30a
    S-Cycle

    Location: S-Cycle Studio

    Duration: 45 minutes

    Description: Instructor: Jenny

    Indoor cycling is a simple, fun way to burn calories and improve cardiovascular fitness even if you haven't ridden abike since childhood. Because participants have individual control over speed and intensity of the workout via the tension on the wheel, everyone can "keep up". No coordination required!

  • 8:45a - 9:45a
    BodyPump™

    Location: Studio 1

    Duration: 1 hour

    Description: Insrtuctor: Kelly

    BodyPump™ is the original barbell class that strengthens your
    entire body. This 60-minute workout challenges all your major
    muscle groups by using the best weight-room exercises like
    squats, presses, lifts, and curls. Great music, awesome
    instructors and yourchoice of weights inspire you to get the
    result you came for…and fast! Beware; this class WILL change
    your BODY!

  • 9:00a - 9:30a
    SkyLine

    Location: SkyLine

    Duration: 30 minutes

    Description: Our 27-minute, full-body circuit workout will increase lean muscle mass and improve cardiovascular endurance. Using a different exerciseduring each 1-minute interval, SkyLine incorporates strength machines withcardio and core training activities. One of our Fitness Trainers will guide you along the way and ensure that the workout changes from day to day tokeep it new and interesting.

  • 9:00a - 9:45a
    S-Cycle

    Location: S-Cycle Studio

    Duration: 45 minutes

    Description: Instructor: Shannon

    Indoor cycling is a simple, fun wayto burn calories and improve cardiovascular fitness even if you haven't ridden a bike since childhood. Because participants have individual control over speed and intensity of the workout via the tension on the wheel, everyone can "keep up". No coordination required!

  • 9:45a - 10:45a
    Be BAD Hip Hop

    Location: Studio One

    Duration: 1 hour

    Description: Instructor: Gwenda

    Tired of "being good"? In this fun fitness class you are not a mom, a husband, a manager, a teacher, etc... For60 minutes you are BAD! Release stress from your daily life, make friends and burn some calories. This class is a physical, mental and emotionalworkout for YOU. Enjoy your "me time" and dance like there is no tomorrow.No experience required, just BADitude!

  • 10:00a - 11:00a
    Yoga Mix

    Duration: 1 hour

    Description: Instructor: Janet

    A basic yoga class using blend of yoga practices. Your yoga instructor will use their expertise to design classes tofit to your needs and level of practice.

  • 11:00a - 12:00p
    Piyo Strength

    Location: Studio One

    Duration: 1 hour

    Description: Instructor: Lesli

    PiYo is an athletic blend of yoga and Pilates that focuses on improving strength and balance. Tone your muscles whilebeing gentle on the mind and joints. *Piyo Strength uses upbeat music, moves quickly and is a bit more advanced with intense moves and some plyometrics.

  • 4:30p - 5:30p
    Power Sculpt

    Location: Studio 1

    Duration: 1 hour

    Description: Instructor: Monica
    Take your muscle/cardio class to a “new level” by adding power/plyometric moves to improve your cardiovascular and muscle strength. This nonstop muscle class will work your body from head to toe using weights, balls, bench, bands and your own body weight.

  • 5:30p - 6:30p
    Zumba

    Duration: 1 hour

    Description: Instructor: Cyndi Q.

    Zumba is a fusion of Latin and International dance music themes creating a dynamic, exciting, effective fitnesssystem! The routines feature aerobic fitness interval training with a combination of fast and slow rhythms that tone and sculpt the body. Zumba combines high energy and motivating music with unique moves that are fun and easyto do!

  • 5:30p - 6:00p
    Hardcore Abs!

    Location: Fitness Services Desk

    Duration: 30 minutes

    Description: Instructor: Cory

    Everybody wants better abs!  This class isfor people of all fitness levels.  We will focus on core strength and stability to improve your posture and transform your body shape.  This class will be hard hitting, so be prepared to sweat!
     

  • 5:45p - 6:30p
    S-Cycle

    Location: S-Cycle Studio

    Duration: 45 minutes

    Description: Instructor: Monica

    Indoor cycling is a simple, fun way to burn calories and improve cardiovascular fitness even if you haven't riddena bike since childhood. Because participants have individual control over speed and intensity of the workout via the tension on the wheel, everyone can "keep up". No coordination required! *Note, a great compliment to thisclass would be Yoga for Athletes at 6:30pm.

  • 6:00p - 7:00p
    CrossFit Sky (Fee Based)

    Location: CrossFit

    Duration: 1 hour

    Description: Instructor: Team
    CrossFit Sky is a core strength and conditioning program. We have designed our program to elicit as broad of an adaptational response as possible. In this constantly changing format, you’ll work to optimize physical competence in each of the following ten recognized fitness domains: cardiovascular and respiratory endurance, stamina, strength, flexibility, power, speed, coordination, agility, balance, and accuracy.

  • 6:30p - 7:30p
    Yoga for Athletes *New

    Location: Yoga Studio

    Duration: 1 hour

    Description: Instructor: Melissa

    Yoga for Athletes: This effective class integrates movement, strength and breath work to help athletes excel,no matter their sport or ability level. A sequential routine with specificYoga poses; class is designed for athletes and those of us whose flexibility may be challenged, but it is challenging enough even for the most flexible among us to reap its benefits. And it’s not just for athletes, YOGA for ATHLETES reaches the athlete in all of us by improving balance, flexibility, power and stamina which can result in improved performance, injury reduction and faster recovery for everyone and athletes of all levels. Plainand simple, set to mellow modern tunes, it’s good for you.


  • 6:30p - 7:30p
    BodyPump™

    Location: Studio 1

    Duration: 1 hour

    Description: Instructor: Gwenda

    BodyPump™ is the original barbell class that strengthens your
    entire body. This 60-minute workout challenges all your major
    muscle groups by using the best weight-room exercises like
    squats, presses, lifts, and curls. Great music, awesome
    instructors and your choice of weights inspire you to get the
    result you came for…and fast! Beware; this class WILL change
    your BODY!

Wednesday Apr,
16
  • 5:30a - 6:30a
    BodyPump™

    Duration: 1 hour

    Description: Instructor: Stephanie

    BodyPump™ is the original barbell class that strengthens your
    entire body. This 60-minute workout challenges allyour major
    muscle groups by using the best weight-room exercises like
    squats, presses, lifts, and curls. Great music, awesome
    instructors andyour choice of weights inspire you to get the
    result you came for…and fast! Beware; this class WILL change
    your BODY!

  • 6:00a - 7:00a
    CrossFit Sky (Fee based)

    Duration: 1 hour

    Description: Instructor: Team

    CrossFit Sky is a core strength and conditioning program. We have designed our program to elicit as broad of an adaptational response as possible. In this constantly changing format, you’ll work to optimize physical competence in each of the following ten recognizedfitness domains: cardiovascular and respiratory endurance, stamina, strength, flexibility, power, speed, coordination, agility, balance, andaccuracy.

  • 8:15a - 8:55a
    Strength Express

    Location: Studio One

    Duration: 40 minutes

    Description: Instructor: Bianca

    35-40 Min.
    Focus on working hard, forshort bursts. Using heavier weights, lower reps, this class will pack apunch of power and Strength. Limited Cardio output, this class uses dumbbells, bands and body weight.

  • 8:45a - 9:45a
    Pilates Mat Fusion

    Location: Yoga Studio

    Duration: 1 hour

    Description: Instructor: Jenny P.

    This class combines traditional PILATESmovements (focusing on core stability training, muscular strength and flexibility) with YOGA postures for strength, flexibility and balance. Emphasizing mind-body awareness! A great low impact, strength building, bodysculpting option. All levels welcome. *Note: On Monday's, a great cardiovascular compliment to this class would be S-Cycle at 10am.

  • 9:00a - 9:55a
    BodyCombat™

    Location: Studio 1

    Duration: 55 minutes

    Description: Instructor: Bianca

    BodyCombat™ is a fiercely energetic cardiovascular workout that: Improves heart and lung function and reduces the risk of heart disease. Tones and shapes key muscle groups. Burns calories fora leaner body. Improves coordination and agility. *Note: A great compliment to this class would be Deep Stretch Yoga at 10am.

  • 9:00a - 10:00a
    CrossFit Sky (Fee based)

    Location: CrossFit

    Duration: 1 hour

    Description: Instructor: Team

    CrossFit Sky is a core strength and conditioning program. We have designed our program to elicit as broad of an adaptational response as possible. In this constantly changing format, you’ll work to optimize physical competence in each of the following ten recognizedfitness domains: cardiovascular and respiratory endurance, stamina, strength, flexibility, power, speed, coordination, agility, balance, andaccuracy.

  • 9:00a - 10:00a
    S-Cycle- Hour Power

    Location: S-Cycle Studio

    Duration: 1 hour

    Description: Instructor: Lindsay
    (60 Min)
    Indoor cycling is a simple, funway to burn calories and improve
    cardiovascular fitness even if you haven't ridden a bike since
    childhood. Because participants have individual control over
    speed and intensity of the workout via the tension on the wheel,
    everyone can "keep up". No coordination required!

  • 10:00a - 11:00a
    SkyBarre Fusion

    Duration: 1 hour

    Description: Instructor: Corban

    Sky Barre Fusion creates a uniquely lean, firm, sculpted body by combing the muscle shaping principles of isometrics and the body elongating practice of dance conditioning. This format quickly and safely shapes and elongates muscles using the ballet barre, smallweights and balls.

  • 10:00a - 11:00a
    Deep Stretch

    Duration: 1 hour

    Description: Instructor: Morgan

    This yin approach to yoga focuses on relaxing and
    releasing tight muscles through breath awareness and
    sustained holding of a stretch. The gentle stretching of
    joints and connective tissues encourage the movement
    of energy throughout the body.

  • 11:00a - 12:00p
    Release with Damyko

    Duration: 1 hour

    Description: Instructor: Damyko

    Release: This class incorporates the best flexibility, relaxation and self myo-facial release techniques using massage balls, and foam rollers. Learn how to relieve the hips, back, shoulders, and legs, rejuvenate the joints and restore maximal performanceto a tight and tired body. *In Yoga Studio

  • 12:00p - 1:00p
    Athlete's Anonymous

    Duration: 1 hour

    Description: Instructor: Damyko

    *a great alternative to Body Pump and Insanity

    Looking for that class that will test your anaerobic limits to the max? If so, this is the class for you. Taught by one of our private trainers and tailored for the individual with more of a sports background,AA will test not only your muscular endurance, but also your maximum strength, pushing you to get that last rep! AA is the Muscle pumping, heart pounding workout you've been looking for.

  • 12:00p - 1:00p
    CrossFit Sky (Fee Based)

    Location: CrossFit

    Duration: 1 hour

    Description: Instructor: Team
    CrossFit Sky is a core strength and conditioning program. We have designed our program to elicit as broad of an adaptational
    response as possible. In this constantly changing format, you’ll work to optimize physical competence in each of the following ten recognized fitness domains: cardiovascular and respiratory endurance, stamina, strength, flexibility, power, speed,
    coordination, agility, balance, andaccuracy.

  • 4:30p - 5:30p
    BodyPump™

    Location: Studio 1

    Duration: 1 hour

    Description: Instructor: Jenny

    BodyPump™ is the original barbell class that strengthens your
    entire body. This 60-minute workout challenges all your major
    muscle groups by using the best weight-room exercises like
    squats, presses, lifts, and curls. Great music, awesome
    instructors and yourchoice of weights inspire you to get the
    result you came for…and fast! Beware; this class WILL change
    your BODY!

  • 6:00p - 7:00p
    HOT YOGA

    Location: Studio 1

    Duration: 1 hour

    Description: Instructor: Chelsea P.

    When yoga is practiced in a controlled heated environment, the body's ability to remove toxins kicks into gear. The heated atmosphere assists in balancing the body's systems, glands and organs, cleansing the body from the inside out. Sweating promotes the elimination of impurities, including excess weight. This class will incorporate a mixture of standing and seated postures that build strength, stamina, and flexibility. Bring a towel and water and be prepared to sweat, stretch, strengthen, and smile! Accessible to all levels willing to sweat andexplore their edges. *Note: if you love this class, you will also love Yoga for Athlete's on Tuesday's at 6:30pm.

  • 6:30p - 7:15p
    S-Cycle

    Location: S-Cycle Studio

    Duration: 45 minutes

    Description: Instructor: Aaron

    Indoor cycling is a simple, fun way to burn calories and improve
    cardiovascular fitness even if you haven't riddena bike since
    childhood. Because participants have individual control over
    speed and intensity of the workout via the tension on the wheel,
    everyone can "keep up". No coordination required!

Thursday Apr,
17
  • 5:15a - 6:15a
    S-Cycle-Hour Power *New

    Duration: 1 hour

    Description: Instructor: Aaron

    Indoor cycling is a simple, fun way to burn calories and improve cardiovascular fitness even if you haven't ridden abike since childhood. Because participants have individual control over speed and intensity of the workout via the tension on the wheel, everyone can "keep up". No coordination required!

  • 5:30a - 6:30a
    INSANITY

    Duration: 1 hour

    Description: Instructors: Jen

    Forget everything you think you know about high-intensity workouts. Because INSANITY turns old-school interval training on its head.

    With INSANITY, you work flat out in 3 to 5-minute blocks, and take breaks only long
    enough to recover and get right back to work. It's called Max Interval Training, because it keeps your body workingat maximum capacity through your entire workout.
    You keep pushing your limits – so your body has to adapt. *Can be modified for beginners

    *Recomme

  • 7:45a - 8:30a
    S-Cycle

    Location: S-Cycle Studio

    Duration: 45 minutes

    Description: Instructor: Tom

    Indoor cycling is a simple, fun way to burn calories and improve cardiovascular fitness even if you haven't ridden abike since childhood. Because participants have individual control over speed and intensity of the workout via the tension on the wheel, everyone can "keep up". No coordination required!

  • 8:45a - 9:45a
    Piyo Strength

    Location: Studio 1

    Duration: 1 hour

    Description: Instructor: Lesli

    PiYo is an athletic blend of yoga and Pilates that focuses on improving strength and balance. Tone your muscles whilebeing gentle on the mind and joints. *Piyo Strength uses upbeat music, moves quickly and is a bit more advanced with intense moves and some plyometrics.

  • 9:00a - 9:30a
    SkyLine

    Location: SkyLine

    Duration: 30 minutes

    Description: Our 27-minute, full-body circuit workout will increase lean muscle mass and improve cardiovascular endurance. Using a different exerciseduring each 1-minute interval, SkyLine incorporates strength machines withcardio and core training activities. One of our Fitness Trainers will guide you along the way and ensure that the workout changes from day to day tokeep it new and interesting.

  • 9:00a - 9:45a
    S-Cycle

    Location: S-Cycle Studio

    Duration: 45 minutes

    Description: Instructor: Jolina

    Indoor cycling is a simple, fun way to burn calories and improve cardiovascular fitness even if you haven't riddena bike since childhood. Because participants have individual control over speed and intensity of the workout via the tension on the wheel, everyone can "keep up". No coordination required!

  • 9:45a - 10:45a
    INSANITY

    Location: Studio 1

    Duration: 1 hour

    Description: Instructor: Andrea W.

    Forget everything you think you know about high-intensity workouts. Because INSANITY turns old-school interval training on its head.

    With INSANITY, you work flat out in 3 to 5-minute blocks, and take breaks only long
    enough to recover and get right back towork. It's called Max Interval Training, because it keeps your body working at maximum capacity through your entire workout.
    You keep pushing your limits – so your body has to adapt. *Can be modified for beginners

    *Recom

  • 10:00a - 11:00a
    Stretch and Flow Yoga

    Duration: 1 hour

    Description: Instructor: Maria

    Deep Stretching, blended with the postures practiced in a slow are deliberate ways to
    emphasis body awareness, ease of movement, alignment and safety. Poses are held longer to increase strength and balance.

  • 11:00a - 12:00p
    BodyPump™

    Location: Studio One

    Duration: 1 hour

    Description: Instructor: Andrea W.

    BodyPump™ is the original barbell class that strengthens your entire body. This 60-minute workout challenges allyour major muscle groups by using the best weight-room exercises like squats, presses, lifts, and curls. Great music, awesome instructors and yourchoice of weights inspire you to get the result you came for…and fast! Beware; this class WILL change your BODY!

  • 4:30p - 5:30p
    Power Sculpt

    Location: Studio 1

    Duration: 1 hour

    Description: Instructor: Monica

    Take your muscle class to a “new level”by adding power/plyometric moves to improve your cardiovascular and musclestrength.This nonstop muscle class will work your body from head to toe using weights, balls, bench, bands and your own body weight.

  • 5:30p - 6:30p
    Athlete's Anonymous

    Duration: 1 hour

    Description: Instructor: Damyko

    *a great alternative to Body Pump and Insanity

    Looking for that class that will test your anaerobic limits to the max? If so, this is the class for you. Taught by one of our private trainers and tailored for the individual with more of a sports background,AA will test not only your muscular endurance, but also your maximum strength, pushing you to get that last rep! AA is the Muscle pumping, heart pounding workout you've been looking for.

  • 5:30p - 6:00p
    Hardcore Abs!

    Location: Fitness Services Desk

    Duration: 30 minutes

    Description: Instructor: Cory

    Everybody wants better abs!  This class isfor people of all fitness levels.  We will focus on core strength and stability to improve your posture and transform your body shape.  This class will be hard hitting, so be prepared to sweat!
     

  • 5:45p - 6:30p
    S-Cycle

    Location: S-Cylce Studio

    Duration: 45 minutes

    Description: Instructor: Jenny
    Indoor cycling is a simple, fun way to burncalories and improve cardiovascular fitness even if you haven't ridden a bike since childhood. Because participants have individual control over speed and intensity of the workout via the tension on the wheel, everyone can"keep up". No coordination required!
    **2 new hour power classes at 60 min

  • 6:00p - 7:00p
    CrossFit Sky (Fee Based)

    Location: CrossFit

    Duration: 1 hour

    Description: Instructor: Team
    CrossFit Sky is a core strength and conditioning program. We have designed our program to elicit as broad of an adaptational response as possible. In this constantly changing format, you’ll work to optimize physical competence in each of the following ten recognized fitness domains: cardiovascular and respiratory endurance, stamina, strength, flexibility, power, speed, coordination, agility, balance, and accuracy.

  • 6:00p - 6:30p
    SkyLine

    Location: SkyLine

    Duration: 30 minutes

    Description: Our 27-minute, full-body circuit workout will increase lean muscle mass and improve cardiovascular endurance. Using a different exerciseduring each 1-minute interval, SkyLine incorporates strength machines withcardio and core training activities. One of our Fitness Trainers will guide you along the way and ensure that the workout changes from day to day tokeep it new and interesting.

  • 6:30p - 7:30p
    Zumba

    Duration: 1 hour

    Description: Instructor: Melissa

    Zumba is a fusion of Latin and International dance music themes creating a dynamic, exciting, effective fitness system! The routines feature aerobic fitness interval training with a combination of fast and slow rhythms that tone and sculpt the body. Zumba combines high energy and motivating music with unique moves that are fun and easyto do!

Friday Apr,
18
  • 5:30a - 6:00a
    BodyPump™ Express

    Location: Studio one

    Duration: 30 minutes

    Description: Instructor: Rachel

    **30 Min. Express Format of BodyPump. Combine with S-Cycle Express and get your strength and cardio in all in onehour!

    BodyPump™ is the original barbell class that strengthens your entire body. This 60-minute workout challenges all your major muscle groups byusing the best weight-room exercises like squats, presses, lifts, and curls. Great music, awesome instructors and your choice of weights inspireyou to get the result you came for…and fast! Beware; this class WILL change your BODY!

  • 6:00a - 7:00a
    CrossFit Sky (Fee based)

    Duration: 1 hour

    Description: Instructor: Team

    CrossFit Sky is a core strength and conditioning program. We have designed our program to elicit as broad of an adaptational response as possible. In this constantly changing format, you’ll work to optimize physical competence in each of the following ten recognizedfitness domains: cardiovascular and respiratory endurance, stamina, strength, flexibility, power, speed, coordination, agility, balance, andaccuracy.

  • 6:05a - 6:35a
    S-Cycle Express

    Duration: 30 minutes

    Description: Instructor: Rachel

    **30 min. Express Class. Quick warm up,Quick Cool down, hard core ride in between. Combine with BodyPump Expressand get your strength and cardio all in one hour!!

    Indoor cycling is a simple, fun way to burn calories and improve cardiovascular fitness even ifyou haven't ridden a bike since childhood. Because participants have individual control over speed and intensity of the workout via the tension on the wheel, everyone can "keep up". No coordination required!

  • 8:15a - 8:55a
    Strength Express

    Duration: 40 minutes

    Description: Instructor: Bianca

    35-40 Min.
    Focus on working hard, forshort bursts. Using heavier weights, lower reps, this class will pack apunch of power and Strength. Limited Cardio output, this class uses dumbbells, bands and body weight.

  • 8:30a - 9:30a
    Gentle Yoga

    Location: Yoga Studio

    Duration: 1 hour

    Description: Instructor: Trey

    Ideal for students who are beginning orre-entering a yoga practice as well as post-injury or pre/post natal students. Gentle Yoga is an introduction to basic asanas (postures) with a special emphasis on stretching.

  • 9:00a - 10:00a
    Crossfit Sky (Fee Based)

    Duration: 1 hour

    Description: Instructor: Team

    CrossFit Sky is a core strength and conditioning program. We have designed our program to elicit as broad of an adaptational response as possible. In this constantly changing format, you’llwork to optimize physical competence in each of the following ten recognized fitness domains: cardiovascular and respiratory endurance, stamina, strength, flexibility, power, speed, coordination, agility, balance, and accuracy.

  • 9:00a - 9:45a
    S-Cycle

    Location: S-Cycle

    Duration: 45 minutes

    Description: Instructor: Lesli

    Indoor cycling is a simple, fun way to burn calories and improve cardiovascular fitness even if you haven't ridden abike since childhood. Because participants have individual control over speed and intensity of the workout via the tension on the wheel, everyone can "keep up". No coordination required!

  • 9:00a - 10:00a
    Turbo Kick

    Location: Studio One

    Duration: 1 hour

    Description: Instructor: Bianca

    The unique Turbo Kick® movement patterns, combinations and techniques work together to give you the ultimate cardiovascular workout that will melt fat and reshape your body! Each full body workout consists of a sport specific warm-up, higher paced intervals, easyto follow combinations, kickboxing specific strength/endurance training and a mind/body like cool-down designed to maximize weight loss! No equipment is necessary. No dance experience required.

  • 10:00a - 10:45a
    Release with Daymko

    Location: Yoga Studio

    Duration: 45 minutes

    Description: Release: This class incorporates the best flexibility, relaxation and self myo-facial release techniques using massage balls, and foam rollers. Learn how to relieve the hips, back, shoulders, and legs, rejuvenate the joints and restore maximal performance to a tight and tired body. *In Yoga Studio

  • 10:00a - 11:00a
    BodyPump™

    Location: Studio 1

    Duration: 1 hour

    Description: Instructor: Povi

    BodyPump is the original barbell class thatstrengthens your entire body. This 60-minute workout challenges all your major muscle groups by using the best weight-room exercises like squats, presses, lifts, and curls. Great music, awesome instructors and your choice of weights inspire you to get the result you came for...and fast! Beware; this class WILL change your BODY!

  • 12:00p - 1:00p
    CrossFit Sky (Fee Based)

    Location: CrossFit

    Duration: 1 hour

    Description: Instructor: Team
    CrossFit Sky is a core strength and conditioning program. We have designed our program to elicit as broad of an adaptational
    response as possible. In this constantly changing format, you’ll work to optimize physical competence in each of the following ten recognized fitness domains: cardiovascular and respiratory endurance, stamina, strength, flexibility, power, speed,
    coordination, agility, balance, andaccuracy.

Saturday Apr,
19
  • 8:00a - 9:00a
    CrossFit Sky (Fee-Based)

    Location: CrossFit

    Duration: 1 hour

    Description: Instructor: Team
    CrossFit Sky is a core strength and conditioning program. We have designed our program to elicit as broad of an adaptational response as possible. In this constantly changing format, you’ll work to optimize physical competence in each of the following ten recognized fitness domains: cardiovascular and respiratory endurance, stamina, strength, flexibility, power, speed, coordination, agility, balance, and accuracy.

  • 8:15a - 9:00a
    S-Cycle

    Location: S-Cycle Studio

    Duration: 45 minutes

    Description: Instuctor: Jeff

    Indoor cycling is a simple, fun way to burn calories and improve cardiovascular fitness even if you haven't ridden abike since childhood. Because participants have individual control over speed and intensity of the workout via the tension on the wheel, everyone can "keep up". No coordination required! *Note: A great compliment to this class would be Gentle Yoga at 9:15am.

  • 8:15a - 9:15a
    Power Sculpt

    Location: Studio 1

    Duration: 1 hour

    Description: Instructor: Linda

    Take your muscle/cardio class to a “new level” by adding power/plyometric moves to improve your cardiovascular and muscle strength. This nonstop muscle class will work your body from head to toe using weights, balls, bench, bands and your own body weight. *Note:A great compliment to this class would be Gentle Yoga at 9:15am.

  • 9:15a - 10:15a
    BodyPump™

    Location: Studio 1

    Duration: 1 hour

    Description: Instructor: Andrea W.

    BodyPump is the original barbell class that strengthens your entire body. This 60-minute workout challenges allyour major muscle groups by using the best weight-room exercises like squats, presses, lifts, and curls. Great music, awesome instructors and your choice of weights inspire you to get the result you came for...and fast!Beware; this class WILL change your BODY!

  • 9:15a - 10:15a
    Gentle Yoga

    Location: Yoga Studio

    Duration: 1 hour

    Description: Instructor: Ellice

    Ideal for students who are beginning orre-entering a yoga practice as well as post-injury or pre/post natal students. Gentle Yoga is an introduction to basic asanas (postures) with a special emphasis on stretching.

  • 9:30a - 10:15a
    S-Cycle

    Location: S-Cycle Studio

    Duration: 45 minutes

    Description: Instructor: Tom
    Indoor cycling is a simple, fun way to burn calories and improve cardiovascular fitness even if you haven't ridden a bike since childhood. Because participants have individual control over speedand intensity of the workout via the tension on the wheel, everyone can "keep up". No coordination required! *Note: A great compliment to this classwould be Stretch and Flow Yoga @ 10:30am.

  • 10:00a - 11:00a
    Crossfit Sky (Fee Based)

    Duration: 1 hour

    Description: Instructor: Team

    CrossFit Sky is a core strength and conditioning program. We have designed our program to elicit as broad of an adaptational response as possible. In this constantly changing format, you’ll work to optimize physical competence in each of the following ten recognizedfitness domains: cardiovascular and respiratory endurance, stamina, strength, flexibility, power, speed, coordination, agility, balance, andaccuracy.

  • 10:30a - 11:30a
    Stretch and Flow Yoga *New

    Duration: 1 hour

    Description: Instructor: Chelsea P.

    Deep Stretching, blended with the postures practiced in a slow are deliberate ways to
    emphasis body awareness, ease of movement, alignment and safety. Poses are held longer to increase strength and balance.

  • 10:30a - 11:30a
    Sky Barre Fusion *New

    Location: Studio 1

    Duration: 1 hour

    Description: Instructor: Melissa

    Sky Barre Fusion creates a uniquely lean, firm, sculpted body by combing the muscle shaping principles of isometrics and the body elongating practice of dance conditioning. This format quickly and safely shapes and elongates muscles using the ballet barre, smallweights and balls.

  • 10:30a - 11:30a
    Begin To: Spin

    Duration: 1 hour

    Description: Instructor: Lesli

    Always wanted to try S-Cycle but don't know where to start? Begin to Spin is the class for you. Join our S-Cycle instructors for an educational, beginner level class and learn the basics to spinning. Then, give your new skills a try with a short, 20 minute beginner ride. This class is designed to teach you the basics and send you awaywith a plan to schedule your next ride and start your cycle fitness journey!

pPrint